eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
Nyitókép: Police.hu

Döbbenetes, amit ez az autós az Üllői úton csinált, keresi a rendőrség

Egy váratlan manőverrel tömegkarambolt okozott, majd segítségnyújtás nélkül elhajtott a helyszínről a BMW sofőrje.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya segítségnyújtás elmulasztásának gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen, aki április 22-én 21 óra 10 perc körül Budapest IX. kerületében, az Üllői úton közlekedett fekete színű BMW típusú autójával.

A sofőr a Népliget melletti felüljáróhoz érve áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol hirtelen fékezésre kényszerített egy másik autóst, aki elvesztette uralmát a járműve felett, áttért a szemközti forgalmi sávba, és összeütközött több autóval. A BMW sofőrje a baleset után nem állt meg, a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt az Ecseri út irányába. A balesetben ketten megsérültek - írja a Police.hu.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy a balesettel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×