eur:
392.88
usd:
363.4
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Nyitókép: Pixabay

Szétverte saját autóját egy férfi, mert nem engedték ittasan vezetni

A céges rendezvényen ittas állapotba került a vádlott, mégis autót akart vezetni a buli után. Az egyik munkatársa megakadályozta ebben.

Az Esztergomi Járási Ügyészség garázdaság miatt nyújtott be vádiratot egy férfival szemben, aki a miatti dühében, hogy elvették tőle a gépjárműve indítókulcsát, gyakorlatilag összetörte a kocsiját. A jármű első szélvédőjét könyökkel betörte, a hátsó lámpáját kitörte, a hátsó csomagtartón lévő spoilert letépte, valamint több alkalommal belerúgott a személygépkocsiba, és ezzel az ügyészség szerint kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartást tanúsított.

A vádlott 2018. december 8-án az esti órákban egy céges rendezvényen vett részt egy nyergesújfalui vendéglőben, ahová kocsival érkezett.

A rendezvényen a vádlott ittas állapotba került, majd be akart ülni a kocsijába, hogy azzal hajtson el

- olvasható a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség közleményében.

A férfit egyik kollégája megpróbálta lebeszélni arról, hogy volán mögé üljön, a vádlott azonban nem hallgatott rá. Ekkor az ittas férfi munkatársa kivette annak kabátzsebéből a gépjármű indítókulcsát.

A vádlott emiatt dühös lett, és a saját gépjárművét úgy megrongálta, hogy az erőszakos magatartása egyben kihívóan közösségellenes is volt, ezzel a garázdaság vétségét követte el.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottat jóvátételi munka elvégzésére ítélje.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×