eur:
386.92
usd:
355.56
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia
Nyitókép: Police.hu

Traffipaxmaratont rendeztek a rendőrök, azonnal megbukott 81 gyorshajtó

Egy tatai úton 6 órán át üzemeltették a gépet.

Tata egy forgalmas útján végeztek sebességellenőrzést a rendőrök kedden. Az ellenőrző-készülék közel hat órán át üzemelt, amely idő alatt 81 gyorshajtót tudtak kiszűrni az egyenruhások. Volt olyan járművezető, aki a megengedett 50 helyett 93-mal ment. A város területén sebességellenőrzésre az elkövetkező időszakban is számíthatnak a közlekedők.

A Police.hu képes cikke hangsúlyozza, a sebességhatárok be nem tartása potenciális balesetveszélyt hordoz magában, a gyorshajtó járművezetők nem csak saját, de mások testi épségét is veszélyeztetik.

A rendőrség célja nem a bírságok kiszabása, hanem az életveszélyes helyzetek megelőzése, a szabályszegők közlekedésből való kiszűrése.

Címlapról ajánljuk

Drámai fotók a letarolt kishajóról, újabb részletek az eltűnt magyar fiatalokról

Hét magyar és egy olasz volt azon a kishajón, amelyet letarolt a szállodahajó Verőcénél. Eddig egy ember menekült meg, az olasz férfi. A kishajót is megtalálták már és kiemelték. Öt embert még keresnek. Ketten biztosan meghaltak.

Vox
Patrióta harcosokról beszélt üzenetében Orbán Viktor

Sok patrióta harcosra van szükségünk Európában - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök videóüzenetében, amelyet a jobboldali spanyol Vox párt EuropaViva24 elnevezésű politikai nagygyűlésén vetítettek le Madridban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×