eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Véres jelenetté fajult egy ittas nő igazoltatása Röjtökmuzsajnál

Betörték a rendőrautó ablakát, a szilánkok megsebesítették az egyik rendőrt.

A Győri Járási és Nyomozó Ügyészség vádirata szerint az eset még tavaly májusban történt, a 35 éves nő egy luxusautót vezetett ittas állapotban Röjtökmuzsaj közelében. A rendőrök elő akarták állítani, hogy vér- és vizeletmintát vetessenek tőle, ezért beültették a rendőrautóba - írja a Kisalföld.

Ezt nehezményezte a nő vele lévő társa, egy férfi, aki beült a nő mellé a rendőrkocsiba, és nem hagyta magát kiszállítani, a rendőrautó ajtaját többször visszarántotta, majd olyan kezdte ütni a rendőrautó jobb hátsó ajtóüvegét, hogy az kitört és megvágta az ott álló egyik rendőr kezét és nyakát.

A férfit ezek után a rendőrök kiemelték az autóból, ezt a nő próbálta megakadályozni, ezért őt is kiemelték. A dulakodás közben a nő ráütött az egyik rendőr kezére, és mindkét elkövető becsmérlő szavakkal sértegette a rendőröket.

A sérült rendőr sebei nyolc napon belül gyógyultak. A rendőrautóban keletkezett kár csaknem 126 ezer forint.

A vádlottaknak hivatalos személy elleni erőszakért és négy rendbeli becsületsértésért kell felelniük. Emellett az ügyészség a nőt ittas állapotban elkövetett járművezetéssel, a férfit rongálással és könnyű testi sértéssel is vádolja. A büntetési tétel mindkettejük vonatkozásában hét és fél évig terjedő szabadságvesztés - közölte hétfőn az ügyészség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Az orosz bombázás három civilt ölt meg szombaton Ukrajna déli részén, Herszonban - közölték tisztviselők. Az éjszakai orosz csapások miatt több mint 100 ezer háztartás maradt áram nélkül Észak-Ukrajnában, és megszűnt a vízellátás egy regionális fővárosban - közölték szombaton az ukrán hatóságok. Közben tűz ütött ki egy gázvezetéken a Krímben - közölték vasárnap az oroszok által telepített hatóságok, akik szerint baleset történt, áldozatok pedig nincsenek. Az ukrán légierő parancsnoka mindemellett arról számolt be, hogy erői megtévesztették az orosz csapatokat katonai célpontoknak látszó modellekkel, amelyek ellen az oroszok rakétákat vetettek be. Háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×