eur:
392.69
usd:
362.8
bux:
72118.78
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Nyitókép: Maps.google.hu

Nem vette észre a sorompót a 85 éves autós

Közlekedés biztonsága elleni bűncselekménnyel gyanúsítják az idős férfit, aki nekihajtott a sorompónak.

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a férfinak az ügyében, aki egy vasúti átjáróban a sorompónak hajtott gépkocsijával Pécsen - írja a helyi hírekre szakosodott Bama.hu.

Közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Pécsi Rendőrkapitányság egy 85 éves helyi férfi ellen. A gyanú szerint a férfi november 16-án 13 óra körül Pécsen, a Légyszeszgyár utcában közlekedett gépkocsijával, amikor

a vasúti átjáróhoz érve nem vette észre, hogy a sorompó lehajtott állapotban van, ezért nekiütközött.

A rendőrök a férfit kihallgatták gyanúsítottként, amely során

a bűncselekmény elkövetését elismerte.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Pécsi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Címlapról ajánljuk
Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Jön a hét legfontosabb adata a tőzsdéken

Jön a hét legfontosabb adata a tőzsdéken

Ma a piacokat elsőorban az amerikai munkanélküliség alakulása hozza lázba, erre heves csapkodások lehetnek a tőzsdéken, hiszen a Fed kamatdöntéseit nagyban a munkapiaci folyamatokra (is) alapozza. Az ázsiai tőzsdéken ma reggel kisebb esés látszott, Európában az óvatos optimizmus egyelőre a jellemző, miközben meredek bezuhanást láthatunk a kriptopiacon, nagyot esett többek között a bitcoin is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×