eur:
399.89
usd:
364.89
bux:
74192.17
2024. október 9. szerda Dénes
Szexuális erőszak kísérlete miatt keresnek egy férfit Budapesten

Szexuális erőszak kísérlete miatt keresnek egy férfit Budapesten

Az óbudai rendőrök a lakosság segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításában.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság nyomozást indított ismeretlen tettes ellen, szexuális erőszak bűntettének kísérlete gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen férfi 2017. július 8-án 21 óra körül a Budapest III., Kiscelli utca közelében egy nő száját hátulról befogta, megfenyegette, és közölte vele, hogy szexuális kapcsolatot akar vele létesíteni. Ezután a nő és a férfi dulakodott, majd a nő kiszabadult a férfi szorításából, elszaladt és egy taxisofőrtől kért segítséget - közölte a rendőrség.

Szexuális erőszak kísérlete miatt keresnek egy férfit Budapesten

Az ismeretlen férfi huszonéves, körülbelül 160 centiméter magas, zömök testalkatú, sötét bőrszínű, kerek arcú. Az elkövetéskor szürke színű pólót és sötét nadrágot viselt. Haja oldalra fésült, beszéde intelligens.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a grafikai rajzon látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor az Európai Parlamentben: azért jöttem, hogy ébresztőt fújjak

Orbán Viktor az Európai Parlamentben: azért jöttem, hogy ébresztőt fújjak

Kedden két órán át állta az újságírói kérdések özönét Orbán Viktor miniszterelnök, szerdán pedig az Európai Parlament plenáris vitájának részeként mutatja be Magyarország mint az EU soros elnöke féléves elnöki programját a strasbourgi EP-ülésteremben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.09. szerda, 18:00
Kiss J. László
a Budapesti Corvinus Egyetem tanára
Vésse be mindenki a naptárjába: jön Csányi Sándor előadása és a bankvezérek kerekasztala!

Vésse be mindenki a naptárjába: jön Csányi Sándor előadása és a bankvezérek kerekasztala!

Az elmúlt években a bankoknak aktívan alkalmazkodniuk kellett a rendszeres szabályozói beavatkozásokhoz, amely egyszerre több formában érkezett: gondolhatunk itt akár adóemelésre, kiegészítő tranzakciós illetékre, nyugdíjpénztári megtakarításokra, maximális jelzálog THM-re. Hogyan fogadta mindezt a bankszektor és ebben a helyzetben hogyan tud hozzájárulni a magyar gazdaság növekedéséhez? A mostani kamatkörnyezet mennyire támogatja a hitelezés beindulását és a gazdaság növekedését, vagy nem minden a kamatokról szól? Október 17-i Budapest Economic Forum konferenciánkon előadást tart Csányi Sándor, az OTP Bank elnök-vezérigazgatója a bankszektor aktuális kihívásairól. Emellett érkezik a hagyományos, minden évben megrendezett bankvezéri kerekasztalbeszélgetés.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×