eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Pénzt ajánl az áldozatok családjának a Dózsa György úti kabriós

Pénzt ajánl az áldozatok családjának a Dózsa György úti kabriós

Egyre több megrázó részlet derül ki a két halálos áldozatot követelő fővárosi balesetről, amely hétfő délután történt a Dózsa György úton.

Egy Mercedes és egy Citroën ütközött össze a Dózsa György úton hétfőn. Az ütközés következtében a Citroën a megállóba csapódott, ahol több ember is várakozott. A balesetben ketten veszítették életüket. 

"Szörnyű ezt kimondani, de tudomásul kell venni, hogy az élet megy tovább" – mondta M. Richárd, a Mercedes vezetője, akit tanúként hallgattak meg. A Blikk szerint azt mondta a férfi, hogy venni fog autót, és amint az egészsége engedi, vezetni is fog. A férfi azt is mondta, hogy anyagilag segíteni szeretné az áldozatok családját, még akkor is, ha szerinte nem ő okozta a balesetet, de felkeresni nem fogja őket, mert nem tartaná ízlésesnek.

A lap szerint a közlekedési szakértő véleménye perdöntő lesz annak megállapításában, hogy melyik autó milyen sebességgel közlekedett, illetve: ki nem tartotta be a KRESZ szabályait. M. Richárd egyenesen hajtott a Dózsa György úton, amikor elé kanyarodott a szemben lévő sávból a másik kocsi, és szinte frontálisan ütköztek.

Mindkét autó zöld lámpán ment át, az egyenesen haladónak pedig előnye van a kanyarodóval szemben, de több tanú is azt állítja: a fehér Mercedes nagyon gyorsan érkezett a kereszteződéshez, vagyis túlléphette a megengedett sebességhatárt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×