eur:
394.5
usd:
366.84
bux:
71929.73
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér

Agyonverte a tulajdonost - Emberöléssel gyanúsítják az albérlőt

A 32 éves férfit emberöléssel gyanúsítják a Pest megyei nyomozók.

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya B. Pál 32 éves örkényi lakos ellen.

A rendőrségre 2016. szeptember 3-án a reggeli órákban érkezett telefonos bejelentés arról, hogy egy örkényi családi házban emberölés történt.

A helyszínre érkező rendőrök elfogták és előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki B. Pál 32 éves örkényi lakost. A férfi a jelenlegi adatok szerint albérletben lakott a sértett házában, akit 2016. szeptember 3-án a hajnali órákban tettleg bántalmazott. A férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

B. Pált a rendőrök őrizetbe vették. A nyomozóhatóság kezdeményezi az előzetes letartóztatásának elrendelését.

Forrás: police.hu

Címlapról ajánljuk

Szakértő a francia választásról: ez most nem a taktikázásról, hanem a dühről szólt

Az exit poll felmérések szerint a Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap megrendezett első fordulójában. A részletekről Szűcs Anitát, a Budapesti Corvinus Egyetem Nemzetközi Kapcsolatok Tanszékének docensét kérdeztük.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Puccsot akadályoztak meg Ukrajnában, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Puccsot akadályoztak meg Ukrajnában, megkezdődött Nju-Jork ostroma – Ukrajnai háborús híreink hétfőn

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SzSzU) beszámolt arról, hogy elfogtak egy csoportot, amely meg akarta dönteni a hatalmat Ukrajnában – számolt be az Ukrajinszka Pravda. Az orosz alakulatok megkezdték a Horvlivkától nyugatra fekvő település, Nju-Jork ostromát. A városra elkezdték szórni a hatalmas pusztítást végző FAB-3000-es bombákat is. Cikkük folyamatosan frissül a háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×