eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 12. szombat Miksa

Újfajta szert árultak a lebukott netes drogdílerek

Kábítószer-kereskedőket fogtak el a rendőrök Csongrád megyében, a tiszaszigeti nő és két fia az interneten árulta a drogot és az új pszichoaktív szernek minősülő anyagot - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője.

Huber Krisztián közölte, a kábítószergyanús anyagot egy internetes oldalon hirdette a 47 éves nő, valamint 23 és 18 éves fia, akik a drog ellenértékét a nevükön lévő folyószámlára kérték utánvéttel. A gyanú szerint a feltételezett elkövetők tavaly február és október között összesen 349 alkalommal értékesítettek új pszichoaktív anyagot tartalmazó növényi származékot, valamint kábítószernek minősülő anyagot, amelyet postai úton juttattak el a megrendelőkhöz. A gyanúsítottaknál tartott házkutatás során a nyomozók megtalálták a feladóvevényeket.

Cs. R. Rozáliát, Cs. Márkot és Cs. Norbertet előállították és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellenük új pszichoaktív anyaggal visszaélés és kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nőt és 23 éves fiát őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukra. A 18 éves terhelt szabadlábon védekezhet - tudatta a százados.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×