eur:
401.3
usd:
366.98
bux:
74264.68
2024. október 13. vasárnap Ede, Kálmán

Ékszereket loptak Budapesten, két embert elfogtak

Ékszereket loptak Budapesten a 21. kerület egyik bevásárlóközpontjából az éjjel, a rendőrök két embert elfogtak, egyet még keresnek - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfő reggel a honlapján.

A három elkövető hétfőn 1 óra 15 perc körül a bolt utcai frontjának falát gépjármű segítségével kiszakította, az üzlethelyiségből ékszereket lopott el, majd elmenekült.

A helyszínre érkező járőrök megállásra szólították fel az autó sofőrjét, aki ennek nem tett eleget. Később azonban elveszítette uralmát a gépjármű felett, amely villanyoszlopnak ütközött, majd az árokba hajtott - írták.

A csepeli rendőrök D. Tamást és M. Gyulát elfogták, társukat keresik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.14. hétfő, 18:00
Palócz Éva
a Kopint-Tárki vezérigazgatója
Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok ostrom alá vették az ukrán állásokat, Ukrajna látványos találatot vitt be - Háborús híreink szombaton

Az oroszok előrenyomulnak a Donbaszban, ahol tegnap elfoglaltak egy települést, a kelet-ukrajnai fronton Toreck ostroma zajlik. Az ukránok kurszki területhódítása után Oroszország nem zárja ki, hogy Ukrajna meglepetésszerű támadást fog végrehajtani Rosztov megye vagy Transznisztria ellen. Németország 1,4 milliárd eurós katonai segélycsomagot küld Ukrajnának az év végéig, légvédelmi felszereléseket, harckocsikat, harci drónokat, tarackokat, páncélozott járműveket, radarokat és tüzérségi lövedékeket kapnak. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×