eur:
401.74
usd:
369.26
bux:
75288.8
2024. október 16. szerda Gál

Kiterjesztették a nyomozást a kislányát megszurkáló lajosmizsei férfi ügyében

Emberölés kísérlete miatt nyomoz a rendőrség a kislányát megszurkáló lajosmizsei férfi ügyében, ennek keretében azt is vizsgálják, hogy rajta kívül mást is terhel-e felelősség a gyerek állapotáért - mondta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője pénteken az MTI érdeklődésére.

Bársonyné Magó Krisztina őrnagy a nyomozás érdekeire hivatkozva nem tudott bővebb tájékoztatást adni az ügyről.

A Blikk információi szerint a mentőszolgálat ügyeletére érkezett bejelentésben az szerepelt, hogy egy gyermek és egy felnőtt sérült van a helyszínen, de a mentők csak az apát látták el és vitték kórházba. A gyermek csak aznap délután került a kecskeméti kórházba - ekkor már sokkos állapotban volt -, onnan a sérüléseinek súlyossága miatt a szegedi klinikára kellett szállítani, ahol végül megmentették az életét.

Szeptember 11-én vették őrizetbe a 31 éves lajosmizsei férfit, aki többször hason szúrta egyéves kislányát a lakásukban. A kislányt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A férfit a kihallgatása után őrizetbe vették a rendőrök, majd a nyomozási bíró 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte.

Címlapról ajánljuk
Robert Fico szerint hamarosan véget érhet az ukrajnai háború
Tudósítónktól

Robert Fico szerint hamarosan véget érhet az ukrajnai háború

A szlovák kormányfő úgy véli, közeledik az ukrajnai háború vége. Szerinte elmozdulás várható, és várja, mit mond ezzel kapcsolatban Volodimir Zelenszkij ukrán elnök az Európai Tanács brüsszeli ülésén. „El kell felejteni azt a lehetőséget, hogy az oroszok kivonulnak a Krímről, vagy Donyeck és Luhanszk térségéből” – jegyezte meg a miniszterelnök.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.16. szerda, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×