eur:
401.66
usd:
370.04
bux:
74976.35
2024. október 17. csütörtök Hedvig

Keresik a férfit, aki egy nőt szeméremsértő módon fogdosott Baján

A bajai rendőrök keresik azt a férfit, aki egy utcán sétáló nőt minden előzmény nélkül szeméremsértő módon fogdosott.

A Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást folytat szeméremsértés vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint június 3-án 6 óra és 6 óra 20 perc közötti időben egy ismeretlen férfi Baján a Táncsics Mihály utcában a járdán haladó sértettet akarata ellenére szeméremsértő módon fogdosta.

A keresett férfi körülbelül 160-170 centiméter magas, zömök testalkatú, a haja félhosszú göndör, hátul copfba kötve, arca erősen borostás, kerek.

Az elkövetőről a sértett elmondása alapján grafikai rajz készült.

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki felismeri a grafikai rajzon látható férfit, illetve a személyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111 "Telefontanú" zöld számán (h-cs.: 8-16, p.: 8-13), a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.17. csütörtök, 18:00
Baán László
a Szépművészeti Múzeum főigazgatója, a Liget Budapest Projekt miniszteri biztosa
Hernádi Zsolt: Európa veszített, magunknak generáljuk a problémát

Hernádi Zsolt: Európa veszített, magunknak generáljuk a problémát

Hernádi Zsolt, a Mol-csoport elnök-vezérigazgatója adott elő a Portfolio által rendezett Budapest Economic Forum 2024 konferencián. A vezető az európai versenyképesség kilátásaival foglalkozott, hangsúlyozta, hogy bár a nemzeti szuverenitást a politikai kérdésekben meg kell hagyni az országoknak, de gazdasági szinten kooperációra van szükség. Ismét a józan észnek kell diktálnia szakpolitikai szinten és be kell szüntetni a kampányszerű gondolkodást, észre kell venni, hogy a problémát saját magunknak generáljuk. Az európai energiaipart nemcsak hogy megmenteni, de fenntarthatóbbá és versenyképessé is kell tenni, a privát szektor önmagában nem tudja finanszírozni az átállás teljes költségét, az ambíciózus célok megvalósításához 5% ponttal kell nőnie a GDP arányos beruházási rátának - hangsúlyozza a vezető.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×