eur:
399.85
usd:
368.39
bux:
74228.2
2024. október 18. péntek Lukács

Magyar és koszovói férfit fogtak el Linzben drogkereskedelem vádjával

Egy magyar és egy koszovói férfit fogtak el Linzben drogkereskedelem vádjával - közölte a felső-ausztriai tartományi rendőrség hétfőn.

A rendőrök betörés után nyomozva bukkantak rá a 39 éves koszovói férfira. Mivel jogszerűtlenül tartózkodott Ausztriában, a hatóságok február 13-án letartóztatták. Ezt követően három lakást is átvizsgáltak, amelyekben feltételezhetően a férfi is megfordult, így akadtak rá egy 43 éves magyar férfira, akitől kokaint foglaltak le.

A rendőrség csaknem negyed kilogramm kokaint, több mint tízezer euró készpénzt és különböző, kábítószerek használatához szükséges eszközöket talált a lakásban. A szert Linz környékén akarták értékesíteni, a lakásban adagolták ki és csomagolták.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: nagyon furcsa, hogy a Hamász vezetője tűzharcba keveredett

Kis-Benedek József: nagyon furcsa, hogy a Hamász vezetője tűzharcba keveredett

Az izraeli hadsereg közleménye szerint véletlenül sikerült likvidálni Jahja Szinvár Hamász-vezért, de Kis-Benedek József furcsának találja, hogy a szigorúan őrzött férfi tűzharcba keveredhetett. A biztonságpolitikai szakértő nem tartja kizártnak, hogy Irán vagy a Hamász ellencsapást indít.

Robert Fico: Az ukrán elnök győzelmi terve ellentmondásos

„Volodimir Zelenszkij ukrán elnök győzelmi terve ellentmondásos, és nem tartom jó ötletnek Kijev tagságát az Észak-atlanti Szövetségben” – jelentette ki Robert Fico szlovák miniszterelnök pénteken Brüsszelben. A kormányfő az ukrajnai háború kezdete óta még csak most találkozott személyesen az ukrán elnökkel, aki felhívást intézett Szlovákiához, hogy támogassa Ukrajnát.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Világháború felé sodorja a konfliktust Moszkva lépése, Oroszország szívében csapott le az ukrán titkosszolgálat – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Világháború felé sodorja a konfliktust Moszkva lépése, Oroszország szívében csapott le az ukrán titkosszolgálat – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök friss információkat osztott meg az Oroszország segítségére siető észak-koreai katonák számáról. Hozzátette, hogy egy újabb atomhatalom bevonása a háborúba súlyos eszkalációs lépést jelent a konfliktusban - tudósított a Kyiv Independent. Az orosz különleges erők egyik magas rangú tisztjét lelőtték Moszkva közelében. A 44 éves Nyikita Klenkov, aki az orosz különleges erők (SSO) kiképzőközpontjának parancsnokhelyettese volt, és alig egy hete tért vissza az ukrajnai háborúból Oroszországba, amikor Melenka faluban közvetlen közelről végeztek vele - jelentette a Militarnyi. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legújabb információival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×