eur:
400.46
usd:
368.51
bux:
74228.2
2024. október 21. hétfő Orsolya

Megölték az érdi családi ház oltása után megtalált két embert

Bűncselekmény áldozata az a két ember, akit péntek hajnalban a tűzoltók találtak meg egy érdi családi ház oltása után. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen - tájékoztatta a főkapitányság szóvivője péntek délután az MTI-t.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta, hogy a rendőrséget a tűzoltók értesítették, hogy egy középkorú pár holttestére bukkantak. A 43 éves nő és az 52 éves férfi az elsődleges adatok szerint élettársak voltak, az orvos szakértő megállapítása szerint halálukat idegenkezűség okozta - közölte a szóvivő.

Hozzátette, hogy a rendőrség boncolást rendelt el, és szakértők bevonásával vizsgálja a körülményeket, az adatgyűjtés, a tanúkutatás és -kihallgatás jelenleg is zajlik.

Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az érdi tűzoltókat egy földszintes, száz négyzetméteres családi házhoz riasztották, mert teljes terjedelmében égett a tetőszerkezete. A két holttestet az épület belsejében találták meg, miután eloltották a tüzet. A katasztrófavédelem vizsgálja a tűz keletkezésének okát - tette hozzá.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.21. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×