eur:
394.18
usd:
361.11
bux:
72028.77
2024. augusztus 9. péntek Emőd
Fortepan / Bojár Sándor
Nyitókép: Fortepan / Bojár Sándor

Egy vidéki kisvárosban temetik el Boros Lajost

Már hétfőn örök nyugalomra helyezik Boros Lajost. Nagykőrösön lesz a nyughelye.

A Blikk megtudta, hogy Boros Lajost Nagykőrösön, az izraelita temetőben helyezik örök nyugalomra augusztus 12-én, hétfőn, délelőtt 11 órakor.

A helyszín nem véletlen, a Pest vármegyei település ugyanis a fiatalkorának meghatározó helyszíne. Erről 2012-ben, a nagykőrösi helyi újságnak adott interjújában is beszélt.

"Az életem második legfontosabb eleme a családon keresztül maga Nagykőrös.

Én itt boldog gyermek voltam. Amikor a mosolyturné szervezése során megkérdezték, hogy van-e valamilyen speciális kívánságom, akkor azt mondtam, hogy Nagykőrös" – mondta el a Nagykőrös Önkormányzati Hírek nevű lapnak adott interjújában.

Címlapról ajánljuk

Nyilatkozatok a vesztes pólóelődöntő után: "arra vártunk, hogy elbizonytalanodnak"

Nem sikerült az olimpiai döntőbe jutás a magyar férfi vízilabda-válogatottnak a párizsi olimpián. A Horvátország elleni összecsapást követően a vesztes csata magyar főszereplői azért értékelték a történteket, elmondták, miért nem sikerült győzni. Varga Zsolt szövetségi kapitánynak fáj, hogy elúszott egy ekkora lehetőség, pedig "működött a stratégia".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.12. hétfő, 18:00
N. Rózsa Erzsébet
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, a Világgazdasági Intézet munkatársa
Majdnem ledolgozták heti veszteségüket a tőzsdék

Majdnem ledolgozták heti veszteségüket a tőzsdék

Jó hangulatban kezdődött a kereskedés az európai tőzsdéken pénteken, a délelőtt folyamán pluszban tartózkodtak az irányadó indexek, miután a csütörtöki munkaerőpiaci adatok némileg megnyugtatták az amerikai gazdaság állapota miatt aggódó befektetőket. Az amerikai részvénypiacok csökkenéssel nyitottak, majd pluszba fordultak, de nagy mozgások nincsenek, fontos makroadatok híján nem érkezett iránymutatás. Itthon a Mol és az OTP részvényein volt ma a befektetők szeme, a két vállalat ugyanis hajnalban tette közzé negyedéves gyorsjelentését.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×