eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed
A lopás és vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vett Galambos Lajost, művésznevén Lagzi Lajcsi zenészt 2015. szeptember 24-én rendőrök kísérik a Budaörsi Járásbíróságra, ahol előzetes letartóztatásáról döntenek.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Műteni kell Galambos Lajost, de utána ismét várja a börtön

Műteni kell Galambos Lajost és ha az sikeres lesz, akkor a felgyógyulása után nem zárható ki, hogy visszatért a börtönbe.

Csupán néhány napja szabadult a börtönből Galambos Lajos, ám COPD betegsége miatt meg kellene műteni.

A közismert zenész erről Hajdú Péter műsorában beszélt. A Blikk összefoglalója szerint Galambos Lajos arról beszélt, hogy bár az állami Péterffy körházba el tudják végezni a műtétet, de a további kezelés csak magánkórházban lehetséges.

Ennek az az oka, hogy speciális altatást igényel. "A reintegrációs időszak során tervezem elvégeztetni ezt a műtétet" – tette hozzá a zenész, aki arról is beszélt, hogy lábadozás után visszatérhet a fogházba.

Ami a betegségét illeti úgy tudja, hogy a tüdőbetegsége és a tüdőtágulata minden bizonnyal a sokéves trombitálás miatt alakult ki.

Ahogy arról több cikkben is beszámoltunk Galambos Lajost víz-, gáz- és áramlopás miatt 3 év 6 hónap büntetésre ítélték, és bő egy éve került börtönbe. A kezdetektől fogva igyekezett elhalasztani a bevonulását egészségügyi állapota miatt, ám a bíróság nem volt partner ebben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Az orosz-ukrán háború újabb fordulatot vett, miután Kijev katonai műveletet indított az oroszországi Kurszki területen. A NATO főtitkára, Jens Stoltenberg a Welt am Sonntag német hetilapnak adott nyilatkozatában reagált az eseményekre. Eközben pénteken késő este az oroszországi Belgorod városát ukrán támadás érte, ami öt halálos áldozatot követelt, és 46 ember sérült meg - jelentette be Vjacseszlav Gladkov, a térség kormányzója. Az incidens során 37 embert, köztük hét gyermeket kórházba kellett szállítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 28. 16:06
×
×
×
×