eur:
391.39
usd:
359.21
bux:
72730.44
2024. július 16. kedd Valter
fotó: Infostart
Nyitókép: fotó: Infostart

Fejbe rúgta a ló a kislányt a balatoni táborban

Mentőhelikopterrel vittek kórházba egy 8 éves kislányt egy Balaton-felvidéki lovastáborból, miután az egyik ló fejberúgta – tudta meg a Tények.

A veszprémi mentésirányítás egy esetkocsit és egy mentőhelikoptert is riasztott a helyszínre. A balesetben egy 12 éves kislány súlyos sérülést szenvedett, akit a helyszínen elláttak, majd stabil állapotban szállították kórházba mentőhelikopterrel – nyilatkozta a Tényeknek Perédi Péter, az Országos Mentőszolgálat kommunikációs munkatársa.

A puszta tulajdonosa nem nyilatkozott a tényeknek, levelében azt írta, hogy 20 éve szerveznek lovastáborokat, a szakmai szabályok szigorú betartásával, és ez idő alatt baleset nem történt.

Azt is hozzátették, hogy a lóval való tevékenység a legnagyobb gondosság mellett is magában hordozza a baleset lehetőségét.

A tévé szerint két vezető tartotta éppen a csoportos foglalkozást, amikor az egyik ló hirtelen rúgott egyet. Ahogy a szakember hátranézett,

a kislány már eszméletlenül feküdt a földön

- írja a 24.hu.

A baleset miatt a rendőrség is nyomoz, a csatorna megkeresésére azt válaszolták, hogy foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség miatt indult eljárás.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk

Kis-Benedek József: nem lennék meglepve, ha a merénylő nem magányos farkas lenne

A Donald Trump körül dolgozó biztonsági emberek jól reagáltak, de a távolabbi védelem hibázhatott, hogy fegyverrel a volt elnök közelébe kerülhetett a támadó – mondta el az InfoRádió Reggelinfó című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×