eur:
394.78
usd:
368.02
bux:
70239.51
2024. június 25. kedd Vilmos
Cannes, 2019. május 14.Bill Murray amerikai színész a The Dead Dont Die című nyitófilm vetítésén a 72. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2019. május 14-én. Jim Jarmusch amerikai rendező alkotása szerepel a filmes seregszemle versenyprogramjában.
Nyitókép: MTI/EPA/Ian Langsdon

Hollywoodi világsztár vendégeskedett Tökölön

Bill Murray múlt hétvégén Németországból érkezett hazánkba, egy régi barátját és feleségét látogatta meg. A Golden Globe-díjas színész megkóstolta az unicumot és életében először cseresznyét is szedett.

Néhány napig Magyarországon tartózkodott Bill Murray, aki egy régi barátját, Michael Stengert és feleségét látogatta meg Tökölön. A Blikk képeket és videót is közölt a hazánkban vendégeskedő hollywoodi világsztárról, aki harmincöt éve ismeri a korábban a sofőrjeként is dolgozó Stengert. A magyar férfi 1956-ban disszidált az Egyesült Államokba, és New Yorkban is volt limuzinsofőr. Az Elveszett jelentés, az Idétlen időkig, a Szellemirtók és a St. Vincent című filmek főszereplője többek közt meglátogatta a dörgicsei Kaáli Autó- és Motormúzeumot is.

Bill Murray nemrég Németországban forgatott, és úgy döntött, elfogadja barátja meghívását.

Először járt Magyarországon, kedden pedig már tovább is utazik Görögországba, ahol egy golfversenyen vesz részt. Michael Stenger azt mondta a lapnak, hogy legelőször akkor fuvarozta a Golden Globe-díjas színészt, amikor harmincöt évvel ezelőtt a Saturday Night Live című New York-i szkeccsműsorban szerepelt. „Semmiféle sztárallűrje nincs. Ez a pasas még életében nem szedett fáról cseresznyét, most, a mi kertünkben csinálta először, és úgy ette, hogy mindene csupa cseresznyelé lett” – tette hozzá Michael Stenger.

„Nagyon jól érzem itt magam, ez egy gyönyörű ország” – nyilatkozta Dörgicsén a Blikknek Bill Murray, aki azt is elárulta, hogy korán kel, és mindennap desszertet reggelizik. A komikus, színész ellátogatott Budapestre is, és a magyar főváros is elnyerte a tetszését. Hétfőn egy budapesti étteremben járt, és megengedte a tulajdonosoknak, hogy fotózkodjanak vele.

Barátja elvitte őt egy borfesztiválra, de Bill Murray-nek jobban ízlett az unicum, ami saját elmondása szerint „teljesen lenyugtatta”. Cigányzenészeket viszont nehezen találtak, a filmcsillag azt mondta, ha hétfőn sem járnak sikerrel, majd a házukhoz hívnak muzsikusokat.

Címlapról ajánljuk
Ferencz Orsolya: relatív űrhajóshiány van a világban

Ferencz Orsolya: relatív űrhajóshiány van a világban

A kiválasztott magyar űrhajósok még itthon készülnek, de hamarosan az Egyesült Államokban folytatódik a kiképzésük, és a közelejövőben véglegesedik a kutatási programjuk is – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában Ferencz Orsolya űrkutatásért felelős miniszteri biztos.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 22. 21:50
×
×
×
×