eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
ILLINOIS, USA - DECEMBER 1: Home Alone house, located at 671 Lincoln Avenue in Winnetka, Illinois is seen on December 1, 2021. Airbnb is offering a one-night-only rental of the iconic Home Alone house in Winnetka, Illinois. Guests will be welcomed by actor Devin Ratray, who played Kevin McCallisters older brother Buzz. The home will be available to book starting on Dec. 7. (Photo by Jacek Boczarski/Anadolu Agency via Getty Images)
Nyitókép: Jacek Boczarski/Anadolu Agency via Getty Images

Eladóvá vált a Reszkessetek, betörők!-ből ismert családi ház

Bár a McCallister-ház 1990 óta jócskán átalakult, bizonyos, a filmben is látható elemei a mai napig megvannak.

Habár a karácsonyi filmklasszikus csupán fikció, a ház, amiben játszódott, nagyon is valóságos és az Illinois állambeli Winnetka városában található - írja a Sky News nyomán a Telex.

Ráadásul eladóvá is vált az épület, amit 5,25 millió dolláros áron bárki megvásárolhat. Mint írják, a magas ár valószínűleg a film töretlen népszerűségének köszönhető, az ingatlan az elmúlt években komoly fejlesztéseken esett át.

Az öt hálószoba és hat fürdőszoba mellett helyett kapott benne egy beltéri kosárpálya, moziterem és egy hatalmas télikert is, valamint egy három autónak is elegendő teret biztosító garázs.

A ház a bővítésekkel már körülbelül dupla akkora, mint 1990-ben, bizonyos elemek még mindig megtalálhatók benne, amik a filmben is szerepeltek, például az ikonikus lépcsősor, amin Kevin McCallister leszánkázott.

A ház utoljára 2012-ben cserélt gazdát, és sokáig exkluzív, csak egy éjszakára kivehető Airbnb-ként működött a Reszkessetek, betörők!-rajongók legnagyobb örömére - írják.

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Indul a roham az otthonfelújítási milliókért: 10 dolog, amire nagyon figyelj!

Indul a roham az otthonfelújítási milliókért: 10 dolog, amire nagyon figyelj!

A kormány eredeti terveihez képest négyhetes csúszással, július 1-jén, hétfőn elindul az új Otthonfelújítási Program, amelyben legfeljebb 6 millió forintra lehet pályázni. A programban húszezer, 1991 előtti használatba vételi engedéllyel rendelkező családi ház legalább 30%-os energiahatékonyság-növelése valósulhat meg 108 milliárd forintnyi uniós forrásból. 10 pontban foglaljuk most össze, mire érdemes odafigyelniük a kérelmezőknek.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×