eur:
394.86
usd:
367.01
bux:
71537.29
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere beszédet mond a budapesti Koreai Kulturális Központ avatóünnepségén 2019. november 18-án. A háromemeletes kulturális komplexumban százfős színházterem, kiállítóterek, szemináriumi termek, bemutatókonyha, többezres állományú könyvtár, gyermekkönyvtár, teapavilon és taekwondo edzőterem is található.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Dráma a Mammutban, itt az újabb fejlemény, lépne a polgármester

Egyeztetést kezdeményezünk az üzletközponttal, ahol a sokadik öngyilkosság történik, remélve, hogy közösen találunk megoldást - írja a II. kerület polgármestere a közösségi oldalán.

Vasárnap egy nő ugrott le a bevásárlóközpont 4. emeletéről és meghalt. Előtte május 31-én történt hasonló tragédia, erről az Infostarton is beszámoltunk.

Az elmúlt 13 évben már 7 ember lett öngyilkos a plázában - emlékeztet Őrsi Gergely. Arról is ír, hogy "mivel a bevásárlóközpont nem középület, az önkormányzatnak nem áll módjában intézkedni, de mégis szeretnénk elérni változást".

Első lépésként felvettük a kapcsolatot az üzemeltetőkkel, reméljük, közösen meg fogjuk találni, hogyan lehet biztonságosabbá tenni az épületet - írja a bejegyzésben.

Ha segítségre van szüksége
Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Az 1970-es évek vége óta egyre több politikai kompetenciát szerzett az Európai Parlament, és frakcióinak – az Európai Tanács mellett – jelentős szerep jut az uniós jogalkotásban – mondta az InfoRádióban a Budapesti Corvinus Egyetem docense. Gálik Zoltán hozzátette: az EP-képviselőknek a politikai közösségformálás szempontjából is nagyon fontos a frakciótagság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×