eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Galambos Lajos (Lagzi Lajcsi) zenész trombitaszóval búcsúztatja Stadler Józsefet az akasztói temetőben 2017. november 25-én. Az egykori vállalkozó hatvanhat éves korában november 21-én hunyt el.
Nyitókép: MTI Fotó: Ujvári Sándor

Fura ételeket kap Galambos Lajos a fogházban

Már csak pépes ételt tud enni Galambos Lajos a fogházban. Még a mákos tésztát is turmixolják neki. Speciális ennivalót azonban nem kap.

"Egyre gyengébb vagyok, nagyon keveset eszem, már alig vagyok képes a pépesített, turmixolt ételek elfogyasztására is. Nem kapok külön ételeket, ugyanazzal kell beérnem, mint a többi fogvatartottnak, csak éppen azokat a kajákat leturmixlova tudom elfogyasztani. Mindenki elképzelheti, milyen, amikor a mákos tésztából egy kocsonyás, nyúlós massza lesz, és azt kell megennem - mondta a Blikknek Galambos Lajos.

A három és fél év elzárásra ítélet mulatós zenész egyre rosszabbul van. Azt állítja, hogy kacsazsírt tesz a teájába, hogy elegendő kalóriát vegyen magához. Kérte azt is, hogy szinte csak leveseket kapjak,

legalább azoknak a levét meg tudom inni.

Hiába vagyok a bevonulásom óta az egészségügyi részlegen, a betegszobán sem javultak az egészségügyi értékeim - adott diagnózist állapotáról.

Ügyvédje szerint "az elítélteknek is joga van a testi és lelki egészséghez".

Beszélt egy korábbi információról is. "Számomra megdöbbentő módon, újságcikkekben megjelent, hogy védencemmel kezdeményeztük az úgynevezett otthonápolási őrizetének elrendelését. Ilyen adatokat az ügyfelem nem akart megosztani a nyilvánossággal. Ez is különleges bűnügyi személyes adat, amelynek az engedély nélküli közzététele jogszabálysértő, s mind személyiségi jogi, mind büntetőjogi következményekkel járhat annak a számára, aki ezt jogosulatlanul kiszivárogtatta, illetve nyilvánosságra hozta".

Címlapról ajánljuk
A georgiai futballcsoda nyomában – a szovjet idők klasszisaitól az Eb-nyolcaddöntőig

A georgiai futballcsoda nyomában – a szovjet idők klasszisaitól az Eb-nyolcaddöntőig

Az Európa-bajnokság eddigi legnagyobb meglepetését – pozitív értelemben – a georgiai válogatott okozta, amely vasárnap este kilenc órától története legnagyobb mérkőzését játssza Kölnben, a spanyolok ellen. Százéves grúz-georgiai futballtörténelem, magasságokkal és mélységekkel.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×