eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész mutatja mennyit fogyott és nyilatkozik, miután távozott a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én. A bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg a gyanúsított Galambos Lajos előzetes letartóztatását.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Eladó Galambos Lajos hatalmas birtoka

Ötmilliárd forintba kerül a mocsai birtok. Hangsúlyosan szerepel a hirdetésben, hogy víz, gáz és villany is van a birtokon.

A Pénzcentrum izgalmas ingatlanhirdetésre bukkant: fent van az Ingatlan.com portálon Galambos Lajos - börtönbüntetését hamarosan megkezdő zenész 5 milliárdos mocsai birtoka.

A közműlopás miatt elítélt zenész közben 22 szobás budai villáját is árulja.

Galambos Lajos még decemberben nyilatkozott arról, hogy mindenét eladja, a héten pedig állami kitüntetéseit is visszaküldte a köztársasági elnöknek.

A napokban arról cikkezett a sajtó, hogy a zenész tüdőbeteg.

A mocsai ingatlanról egyébként tudni még, hogy egy több mint százéves őspark és egy több száz éves tó ölelésében helyezkedik el Boldogasszonypusztán, közel ezer négyzetméteres lakóterülettel, és van benne kandallótól házi könyvtáron, borospincén, zongoraszobán, szaunán és képgalérián át helikopter-leszállópályáig és szökőkútig minden, sőt lovagolni, vadászni, halászni és íjászni is lehet itt.

Tartozik az épületegyütteshez egy 10 állásos garázs is.

A hirdetésben hangsúlyosan szerepel, hogy összközműves, vagyis víz, gáz és villany is van.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×