eur:
395.32
usd:
368.55
bux:
71546.57
2024. július 2. kedd Ottó
London, 2018. április 25.Meghan Markle amerikai színésznő, Harry hercegnek, a brit trónörökös másodszülött fiának menyasszonya a gallipoli ütközet 103. évfordulójának alkalmából tartott istentiszteletről távozik a londoni Westminster apátságból 2018. április 25-én. Az I. világháborúban az ausztrál és új-zélandi hadtest (ANZAC) illetve a török csapatok között a Dardanellák elfoglalására irányuló véres csatában Törökország mintegy 86 ezer, Ausztrália több mint 8 ezer, Új-Zéland pedig közel 3 ezer katonáját vesztette el. (MTI/EPA/Andy Rain)
Nyitókép: MTI/EPA/Andy Rain

Meghan Markle-nek a tengerentúlon is sikerül borzolnia a kedélyeket

Lassan nem múlik el egy hét sem úgy, hogy Harry herceg vagy felesége ne okozna megrökönyödést valamivel.

Ezúttal Meghan Markle akasztotta ki az emberek: az ex-hercegné ugyanis egy közel 5 millió forintot érő szettben parádézott az utcán – írja a Ripost.

A jelenleg férjével és két gyermekével Amerikában élő volt színésznő igencsak szereti a luxusmárkák darabjait viselni, most is egy méregdrága szerelésben kapták lencsevégre. A felháborodást kiváltó szettről a PageSix számolt be, az oldal szerint Harry kedvese

  • egy 6400 dolláros, azaz nagyjából 2,3 millió forintos Chanel-táskát,
  • egy 5990 dolláros, átszámítva 2,1 millió Max Mara kabátot és
  • egy 770 dolláros, vagyis 280 ezer forintba kerülő Valentino cipőt viselt,

amikor egy nőnapi eseményre tartott. De itt még nincs vége a luxusnak, teszi hozzá a bulvárlap, ugyanis mindezt még egy 364 dolláros Valentino napszemüveggel is sikerült „megfejelnie”, ami átszámítva 130 ezer forintba kerül.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Harry y Meghan (@sussex_harry_meghan) által megosztott bejegyzés

Az összegek láttán elég sokan kiakadtak azon, hogy a brit királyi családból elvileg elmenekülő Meghan továbbra sem hajlandó lejjebb adni az igényeiből.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Szétbombázták a mirhorodi repteret, magyar-ukrán megállapodás készül - Híreink az ukrán frontról kedden

Orosz támadás érte az ukrán Mirhorod légibázist, legalább egy Szu-27-es vadászgép odaveszett. Jelentés került ki az amerikai médiába az orosz szárnyasbombákról: mint kiderült, több tucat ilyen fegyver zuhant le Oroszország területén. Orbán Viktor magyar miniszterelnök ma váratlanul Kijevbe utazott, ahol egy kétoldalú megállapodás létrehozását tárgyalta Volodimir Zelenszkij elnökkel. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×