eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 18. szombat Alexandra, Erik
A Szolnok és Fonyód között közlekedő Napfürdő Expressz Balatonvilágosnál 2021. július 11-én. A nyári menetrend bevezetése óta a Balaton déli partjára az új emeletes KISS motorvonatokkal is el lehet jutni a fővároson át a Szob–Vác–Fonyód, valamint a Szolnok–Cegléd–Fonyód útvonalon.
Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Tragédia a balatoni vasúti átjáróban

Meghalt egy idős férfi, akit vonat gázolt el Fonyódon. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.

A Somogy Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság a honlapján azt írta: a gázolás a Fürdő utca és a Hun utca közötti vasúti átjáróban történt.

A vasúti közlekedés egyelőre szünetel, a balatonboglári önkormányzati tűzoltók mellett a társhatóságok munkatársai is a helyszínen vannak - jelezték.

A Mávinform a Facebook-oldalán arról írt, hogy a férfit a Déli pályaudvarról Nagykanizsára tartó Tópart InterCity gázolta el. Az átjáróban a fénysorompó jól működött a baleset idején - hangsúlyozták.

Balatonboglár és Fonyód szünetelt a forgalom, de kora délután azt jelentették, hogy nem kell már pótlóbusszal utazni a szakaszon, délután helyreállhat a menetrend a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon.

Az utasoknak addig is 20-30 perccel hosszabb eljutási idővel kell számolniuk a Budapest-Székesfehérvár-Nagykanizsa vonalon - hívta fel a figyelmet a Mávinform.

Címlapról ajánljuk
Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

Már itthon is megvásárolható egy új eszköz, ami nagyon hasznos a cukorbetegeknek

A szenzor a könnyen megoldható beültetést követően folyamatosan adatokat szolgáltat arról, hogy pontosan mennyi glükóz van a szervezetben. Kis János Tibor diabetológus szakorvos az InfoRádióban elmondta: az ujjbegyes méréssel szemben az okostelefonnal összekapcsolható szenzor 1–5 percenként mér, és naponta 288–1440 eredményt mutat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×