eur:
393.06
usd:
363.58
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Az internetről tudta meg apja halálát a tragikusan elhunyt focista kislánya

Nyilvánosan köszönt el gyermékenek apjától Lendvai Miklós volt párja.

Dühös azért vagyok, mert szerettem volna, ha a lányom nem egy Facebook-posztból tudja meg, hanem még felérek Pestre, hogy átölelhessem, és elmondjam, amit nem is tudom, hogyan lehetett volna úgy elmondani, hogy ne törjem össze a szívét! Az internet gyorsabb volt - írja a közösségi médiában a tegnap elhunyt Lendvai Miklós volt párja.

A korábbi válogatott labdarúgó tragikus hirtelenséggel hunyt el, erről az Infostarton is beszámoltunk, ahogy a barátok búcsújáról is.

Az asszony arról ír, hogy örült volna, ha együtt ünneplik Mandy (lányuk) esküvőjét, vagy együtt örülhettek volna majd az unokáknak. "Megérdemelte volna! Ehelyett most a kislánya a búcsúztatóján van a stadionnál… Kedves Emberek! Figyeljetek egymásra! A környezetetekre. És hagyjátok az állandó háborúzást. Az élet csak ennyi. Mindenkinek. Hát foglalkozzon mindenki magával először, úgy lehet csak jobb hely ez a világ! Isten Veled, Miki! Mérhetetlenül sajnálom. És köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám, ránk! Sokat jelent”. A teljes posztot a Sportal adta közre.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×