eur:
394.84
usd:
367.42
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
In the photo the race Gold Brahma Chicken male and female. The Brahma is an American breed of chicken. It was developed in the United States from birds imported from the Chinese port of Shanghai and was the principal American meat breed from the 1850s until about 1930. Photo Roosters and Hens Ornamental breeds, Italian champion breeds August 2020. | usage worldwide (Photo by Stefano Spaziani/picture alliance via Getty Images)
Nyitókép: Stefano Spaziani/picture alliance/Getty Images

Halálos baromfitámadás történt Írországban

Az eset majd egy éve történt, de csak most derült ki egy vizsgálatból, hogy mi történhetett.

Jasper Kraust írországi lakost még tavaly április 28-án támadta meg egy Brahma fajtájú baromfi, ám csak nemrég tisztázta egy vizsgálat, mi is történhetett. A támadás következtében az áldozat lábán egy hatalmas seb keletkezett. Bérlője, Corey O’Keeffe elmondta, hallotta a férfi segélykiáltását, majd látta, hogy vér spriccel a lábából.

O'Keeffe azonnal hívta a mentőket, megérkezésükig ellátta a férfi lábán keletkezett sebet, és megkezdte az újraélesztését. A hatóságok elmondták, a férfit a konyha padlóján fekve, egy vértócsában találták meg.

Az újraélesztés sikertelen volt. Ugyan az elhunyt arcát vér borította, nem voltak vágások rajta, és az orvosi jelentés szerint a halál oka szívritmuszavar volt – a The Irish Examiner cikke alapján az Index.

A csirke korábban a szerencsétlenül járt férfi lányát is megtámadta.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Sikerült a csúcsdöntés Amerikában

Ázsiában ma reggel felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában egész nap estek a tőzsdék, igaz, az amerikai nyitást követően kisebb felpattanást láthatunk, míg a tengerentúlon óvatos mozgásokkal telik egyelőre a kereskedés. Az amerikai tőzsdén különösen a Teslára ajánlott figyelni, miután a várakozásokat meghaladó kiszállítási számokat közölt a vállalat a második negyedévre vonatkozóan.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×