eur:
395.4
usd:
368.49
bux:
71873.97
2024. július 2. kedd Ottó
Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész távozik a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én, miután a bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg a gyanúsított előzetes letartóztatását.
Nyitókép: MTI/Lakatos Péter

Lelkileg nagyon megviselte, 10 milliós pert fontolgat Galambos Lajos volt felesége

Három és fél év börtönre ítélték a közismert mulatós zenészt víz-, gáz- és áramlopás miatt.

Ahogy arról beszámoltunk Galambos Lajost három és fél év börtönre ítélték víz-, gáz- és áramlopás miatt. A közismert mulatós zenész volt feleségét viszont felmentette a bíróság.

Azért fontolgat pert a magyar állam ellen, mert 2015 szeptemberében – három kiskorú gyermeke szeme láttára – bilincsben vitték el a zenésszel együtt az otthonából, majd közel két hétig rácsok mögött volt - - írja a Blikk.

Szándékában áll kártérítést követelni az Igazságügyi Minisztériumtól. Lelkileg az elmúlt 7 év nagyon megviselte, és az ügyvédi, valamint egyéb költségek nagyobb kiadásokat is róttak rá. Ezek ismeretében egy szabad szemmel is jól látható, szép összegre számíthat, akár tízmilliós nagyságrendben is – fogalmazott dr. Fröhlich Krisztián, a művésznevén Lagzi Lajcsi ügyvédje.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×