eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Nyitókép: Tesla/Twitter

Elon Musk New York utcáin „villogott” Cybertruckjával – videó

Akadt, aki egyből megjegyezte: a jármű nem felel meg a helyi törvényeknek.

A Tesla autógyár tulajdonosa a Saturday Night Live tévéműsorban lépett fel, és ennek kapcsán egy kicsit autózott a látványos pickuppal New Yorkban. Persze azt is kiszúrták sokan, hogy sikerült jó néhány közlekedés előírást megszegnie – tudósít a Hvg.hu.

Az elektromos autógyártó tweetjében a Cybertruck a Radio City Music Hall mellett halad. Jól látható, hogy a kocsi káprázatos fényszórókkal és felső lámpákkal van felszerelve, ami ugyanakkor korántsem tűnik szabályosnak.

A The Futurism oldal meg is jegyezte, bár elképesztően látványos a kocsi, a helyi, állami törvények szerint elvileg minden forgalomban lévő autónak rendelkeznie kellene külső visszapillantókkal, amelyek a sci-fi pickupon egyáltalán nincsenek. A retinát kiégető erős fényszórókról nem is beszélve, ami szintén jól látszik a videón.

Musk korábban azt tweetelte, 2021-ben már forgalomba hozzák a Cybertruckot, de ennek kézzelfogható nyomai még nincsenek. Elvileg a járművet egy új üzemben gyártják majd, amely jelenleg építés alatt áll a texasi Austinban.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×