eur:
394.84
usd:
367.6
bux:
0
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Budapest, 2015. április 30. Gór Nagy Mária színész a Hogy volt!? című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban Benkő Péter kétszeres Jászai Mari-díjas színész munkásságát idézték meg. MTVA/Zih Zsolt
Nyitókép: MTVA/Zih Zsolt

Nem javul a koronavíruson átesett magyar színésznő állapota – fontos döntést hozott

Bár már három hónapja túl van a fertőzésen, egyre jobban féltik az orvosai és a barátai Gór Nagy Máriát.

Három hónapja esett át a koronavírus-fertőzésen Gór Nagy Mária, a színésznő azonban még mindig nem tudott talpra állni a betegségből: 45 kilogrammra fogyott, nincs ereje és étvágya, sokszor szédül és fullad, egyszerűen nem tud helyrejönni.

„Sajnos, nem javul az állapotom. Immunerősítő és étvágyjavító gyógyszert kapok, de alig van jártányi erőm, az orvos mondta, hogy sokaknál előfordul ilyen hosszan tartó utóhatás” – mondta el a Blikknek Gór Nagy Mária, akit a betegség ráébresztett a mulandóságra, ezért úgy döntött a férjével, Gulyás Buda operatőrrel, hogy papírra vetik a végakaratukat.

„A koronavírustól három napig szörnyű állapotban voltam, iszonyúan köhögtem, magas lázam volt, az ágyból sem tudtam kikelni.

Akkor gondoltam bele, hogy én is belehalhatok ebbe,

mint sok idős ismerősöm, kollégám. Korábban nem végrendelkeztem, de eldöntöttem: itt az ideje. Rádöbbentem, hogy egyik pillanatról a másikra kerülhetek olyan helyzetbe, hogy már nem lesz rá lehetőségem. Mindent elkövetek, hogy helyrejöjjek, de nem árt, ha elrendezek magam körül mindent, amit csak lehet” – fejtette ki a lapnak.

A színésznő férjét is megfertőzte, a férfi több mint egy hónapig nyomta az ágyat, most mégis jobb állapotban van nejénél.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Ukrajna egyre közelebb kerül a NATO-hoz, Nyugat-Európában bukkant fel egy orosz tengeralattjáró – Ukrajnai háborús híreink szerdán

Antony Blinken amerikai külügyminiszter és Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke kedden Washingtonban találkozott, hogy megvitassák a NATO-tagországok azon szándékát, miszerint Ukrajnát közelebb hozzák a szövetséghez. A találkozóra éppen egy héttel a washingtoni NATO-csúcstalálkozó előtt került sor - számolt be a Reuters. Az ukrajnai háború kezdete óta legalább két esetben is tevékenykedtek orosz tengeralattjárók Írország partjainál – írta meg a Bloomberg hírszerzési források alapján. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×