eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 6. szombat Csaba
Balázs Fecó Kossuth-díjas énekes-zenész, aki az Emberi Méltóságért kitüntetést vehette át kiemelkedő művészi teljesítménye és közéleti szerepvállalása elismeréseként az Emberi Méltóság Tanácsa elnökétől Budapesten 2020. június 19-én.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Friss hírek Balázs Fecó állapotáról

Több mint másfél hete van kórházban Balázs Fecó, az énekest mélyaltatásban tartják.

Lélegeztetőgépen van Balázs Fecó, akinek szervezetét a koronavírus támadta meg. Várkonyi Attila, művésznevén Dj Dominique, a zenész feleségének, Imolának a szavait is tolmácsolta a Blikknek nyilatkozva. Kiemelte: aki csak teheti és már átesett a betegségen, lehetőség szerint adjon vért, ugyanis vérplazmával is kezelik Balázs Fecót.

Elmondta, hogy a feleség hetente háromszor látogathatja a kórházban az énekest.

"Az üvegfal mögül próbál energiát adni a férjének, igyekszik szeretetet sugározni felé. Érthető, hogy nagyon aggódik a család, de igyekeznek erősek maradni, mert most arra van a legnagyobb szüksége Fecónak, hogy lelkileg támogassák, hogy legyen ereje visszatérni közénk. Imola és a közös gyermekük, Ferenc összetartanak ebben a borzalmas helyzetben is.”

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×