eur:
392.24
usd:
362.11
bux:
72087.21
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Nyitókép: Twitter

Előkerültek az utolsó felvételek a vízbe fulladt tévésztárról

Naya Rivera csónakázni indult a fiával, és már csak holtan találtak rá.

Naya Rivera, a Glee - Sztárok leszünk! című tévésorozat 33 éves színésze szerdán tűnt el a Los Angelestől északnyugatra fekvő Piru-tavon, ahol kisfiával csónakázott. Rivera szerdán délután bérelte a csónakot. Kisfiát három órával később találták meg egyedül a csónakban. A négyéves gyerek elmondta a nyomozóknak, hogy anyja még visszaemelte őt bérelt csónakjukra, majd mikor a fiú visszafordult, látta, amint anyja eltűnik a víz alatt.

A nő testét valószínűleg a tóban lévő sűrű növényzet ejtette foglyul napokra. Búvárok ugyanis alaposan átvizsgálták a tónak azt a részét is, ahol végül napokkal később előkerült a holttest, de az elvadult bozótos miatt rejtve maradhatott a zavaros vízben.

Naya Rivera halálát baleset okozta – hozták nyilvánosságra a kaliforniai hatóságok, miután megvizsgálták a színésznő holttestét. A Ventura megyei orvosszakértő közölte, a halál oka fulladás. A boncolás nem azonosított külső sérülést vagy betegséget. Semmi sem utal arra, hogy kábítószer vagy alkohol szerepet játszott volna az elhunyt halálában.

A BBC nyilvánosságra hozta azokat a felvételeket, amelyeket a hajóbérlés előtt rögzítettek a kikötő térfigyelő kamerái. Ezeken látható, ahogy a színésznő és fia kiszáll egy terepjáróból, majd a csónakkal elindul a végzetes útjára.

Címlapról ajánljuk
Így indult Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin megbeszélése – videó

Így indult Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin megbeszélése – videó

Vlagyimir Putyin orosz elnök a Kremlben fogadta Orbán Viktort, ahol sajtónyilvánosan váltottak egymással néhány szót.

Deutsch Tamás: erős EP-frakciónk lesz, amely azonnal komoly súllyal bír majd a döntéshozatalban

A Fidesz európai parlamenti képviselője reálisnak tartja, hogy a formálódó Patrióták Európáért pártszövetség a frakcióalapítás feltételeként előírt országszám dupláját, illetve a létszám négyszeresét is teljesítheti. Deutsch Tamás arról is beszélt az InfoRádióban, hogy a frakció a jövő hét elején alakulhat meg, és szerinte az Európai Parlament harmadik vagy negyedik legnagyobb ereje lehet.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Moszkvába érkezett Orbán Viktor, Zelenszkij kész tárgyalni Oroszországgal – Háborús híreink pénteken

Megérkezett Moszkvába Orbán Viktor, ahol Vlagyimir Putyin orosz elnökkel találkozott, és kamerák előtt váltottak néhány mondatot. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök csütörtökön azt mondta, Ukrajna újabb békekonferenciát akar szervezni, és ezúttal már tárgyalnának Oroszországgal is. Megjegyezte ugyanakkor, nem valószínű, hogy Putyin lenne a tárgyalófél, ugyanis ő nem hajlandó elhagyni az országot. Az orosz elnök szintén csütörtökön kijelentette, kizárt, hogy Oroszország tűzszünetet kössön Ukrajnával: csak olyan megállapodást fogad el Moszkva, ami visszafordíthatatlan, és a konfliktus lezárásához vezet. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz–ukrán háború aktualitásaival.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×