eur:
394.92
usd:
367.45
bux:
71454.52
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Pixabay.com

Rejtélyes üzenetet küldött az eltűnt család

Görögországból üzent a három hónapja felszívódott váci család.

Egyik napról a másikra tűnt el egy világtól elzárt Pest megyei portán élő héttagú család nagy része. A Váci Rendőrkapitányság január 31. óta keresi a Cs. családot egy hozzátartozó bejelentése kapcsán. Most állítólag

Görögországból küldött levelet a kapitányságra az egyik szülő, azzal, hogy külföldön tartózkodnak, és nem esett bajuk

- értesült a Bors, amely idősközben megtalálta, és lefotózta a család elhagyott portáját is. A lap szerint az erdős területen lévő ingatlant fák, bokrok takarják. A postaládában láthatóan régóta gyűlnek a bontatlan levelek, a kertben vallási tárgyú képek.

A lapnak a szomszédok arról számoltak be, hogy a család januárban sietve, szó nélkül távozott. Nagyon rendes, kedves család, de párszor beszéltünk csak, mert elég zárkózottan éltek - mesélte róluk az egyik helybeli.

A gyerekeket láttuk párszor, és még a legkisebb is olyan intelligens és udvarias volt, akár egy felnőtt. Iszonyú precízen éltek, minden időt és teendőt beosztottak, ezért vettük észre rögtön, hogy eltűntek. Korábban sem mutatkoztak sokat, január óta viszont egyáltalán nem láttuk őket - tette hozzá a szomszéd.

A családról annyit lehet tudni, hogy az informatikus apa és tanárnő anya egy átlagon felüli értelmi képességekkel rendelkező gyerekekből álló családot nevelt, ahol még a legkisebb kisfiú is tanulmányi versenyeket nyert, míg a legidősebbek kész zseninek számítanak.

Az azonosítás érdekében a kapitányság felvette a kapcsolatot az ottani konzulátussal, azonban a család azóta sem igazolta magát.

A Bors úgy tudja, hogy

a két idősebb fiú Magyarországon maradt.

Annyi bizonyos, hogy hiába jelentkeztek a szülők, a körözés addig érvénybe marad, míg valamelyikük nem igazolja magát. Vasárnap még megtalálható volt a körözésük a rendőrség hivatalos honlapján.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×