eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Újabb fejlemény L. L. Juniorék ügyében

Az édesanya ügyvédje bízik a megegyezésben.

Bíróságon kívül kötne megállapodást a gyászoló L. L. Junior és gyerekének anyja, Csilla a hatéves Lacika elhelyezéséről és a láthatásról.

„Még nem sikerült konszenzusra jutni ebben a kérdésben, az viszont már tisztázódott, hogy nem feltétlenül akarják bíróság elé vinni az ügyet. A felek között párbeszéd kezdődött, ám a lehetséges megállapodás részeltei egyelőre nem publikusak” – mondta a Star magazinnak a Blikk beszámolója szerint a nő jogi képviselője, Horváth B. Gábor. Hozzátette: reméli, hogy a két félnek a temetésen tanúsított békességben és egymást támogatva sikerül majd megállapodniuk.

„Csilla továbbra is gyászol, össze van törve.

Noha megviselik a történtek, mentálisan, pszichésen és fizikailag erős, jól tartja magát” – nyilatkozta az ügyvéd.

Mint ismert, másfél hete szombaton gázolták halálra Zuglóban a zenész gyermekét, Dávidot. Az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott. Majd múlt kedden már úgy nyilatkozott a zenész, hogy a nagyobbik gyermeket magához vette. A kisfiú temetését múlt pénteken tartották a Fiumei úti sírkertben.

Kedden egy televíziós interjúban kért bocsánatot gyermekei anyjától L. L. Junior, amiért őt tette felelőssé Dávid tragédiájáért, egy nappal később úgy tűnt, mégsem békültek ki. A zenész ugyanis Csilla pszichológiai vizsgálatát kezdeményezte.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

Elindult a fővárosi gigaberuházás, amit még a válság sem tudott eltörölni

A 2005-ös indulást követően 2006-ban másodszor került sor a Portfolio ingatlankonferenciájának, a Property Investment Forumnak a megrendezésére. Visszatekintő cikksorozatunk mostani részében a 2006-os ingatlanpiaci történésekkel foglalkozunk, kiemelten a ma már mindenki által jól ismert budapesti óriásprojekt, a Corvin Sétány indulásával, az irodapiac kihívásaival és azzal, hogy milyen folyamatok okoztak egyre nagyobb bizonytalanságot a nemzetközi piacokon. Nézzük, mi történt a 2006-os Property Investment Forumon és a hazai ingatlanpiacon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×