eur:
394.49
usd:
365.29
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Mentők és baleseti helyszínelők 2019. augusztus 31-én Budapest XIV. kerületében, a Vezér utca és a Füredi utca kereszteződésénél, ahol gyermeket gázolt halálra egy autó.
Nyitókép: Mihádák Zoltán

Lefoglalta a rendőrség az L. L. Junior kisfiát elütő autós kocsiját

A vélhetően vétlen sofőrt csak tanúként hallgatta ki a rendőrség.

Lefoglalta a rendőrség annak az idős férfinak az autóját, aki halálra gázolta múlt szombaton L. L. Junior kisfiát a Füredi úton, amikor átszaladt a piroson - mondta Janklovics Ádám, az autós ügyvédje a 24.hu-nak.

Az ügyvéd közölte, a rendőrség műszaki szakértőt rendel ki, és az ügy jelenlegi adatai alapján fel sem merül védence büntetőjogi felelőssége, ezért csak tanúként hallgatták ki ügyfelét. A jogi képvielő jelezte, az idős férfi nem tervezi, hogy szeméylesen találkozzon az elhunyt kisfiú szüleivel, "azt írta a családnak hátrahagyott levelében, hogy nagyon sajnálja a történteket és együttérez a hozzátartozókkal. Ennél többet azonban nem tervez."

Mint ismert, szombaton gázolták halálra Zuglóban a zenész négyéves gyermekét, Dávidot. Az autós szabályosan közlekedett, a kisfiú szaladt ki az útra. A tragédia után L. L. Junior szívbemarkoló üzenettel búcsúzott. Majd kedden már úgy nyilatkozott a zenész, hogy a nagyobbik gyermeket magához vette, mert az édesanya pszichés állapota nem teszi lehetőség, hogy gondoskodjon róla. Nem sokkal később L. L. Junior volt felesége, aki a gyermekekkel volt szombat este, amikor a tragédia megtörtént, a Facebookon egy személyes hangvételű nyílt levelet tett közzé.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×