eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia

Holttestet találtak a Balatonban

Ez az ötödik vízbefúlás az idei szezonban.

Az elmúlt hétvégén, július 27-én Siófokon egy 18 éves férfi a vízibicikliről a Balatonba csúszott és elmerült. Vízen lebegő holttestét másnap reggel találták meg.

A férfivel együtt vízibicikliző hölgy tett bejelentést, miután a 18 éves fiatal már nem jött fel a víz felszínére.

A vízirendőrök szombaton azonnal megkezdték a férfi keresését, azonban a viharos időjárás miatt fel kellett függeszteni a kutatást. A reggeli órákban érkezett a bejelentés, hogy a Siófokon, az Aranyparton, az egyik hotel előtti vízterületen a part közelében találtak egy holttestet.

Megállapították, hogy az előző nap eltűnt férfi holttestét találták meg a vízben. a rendőrség kizárta az idegenkezűséget a helyszíni szemle adatai alapján. A halálesetet a rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálja – írja a SONLINE.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×