eur:
399.63
usd:
361.47
bux:
73503.91
2024. október 2. szerda Petra

Késsel és machetével támadtak a parkolni kívánókra

A rendőrök három férfit állítottak elő felfegyverkezve csoportosan elkövetett garázdaság kísérlete miatt.

A rendőrségre 2019. május 30-án 16 óra 54 perckor érkezett bejelentés, miszerint a VIII. kerületben, a Német utcában többen összeverekedtek.

A bejelentéstől számított nyolc percen belül kiérkező rendőrök a helyszínen három férfit elfogtak, akik a jelenlegi adatok szerint egy negyedik férfival és annak barátnőjével egy szabad parkolóhely miatt keveredtek vitába. A négy férfi között szóváltás alakult ki, majd a háromfős társaságból egyikük egy kést vett elő. A kést rántó férfi ezt követően támadó mozdulatot nem tett, és személyi sérülés sem történt. A parkolni szándékozó férfi barátnőjével ezt követően autóval elhagyta a helyszínt, miközben a háromfős társaság utánuk futott, és egyikük egy machetevel tovább fenyegetőzött.

A rendőrök a három férfit előállították a BRFK VIII. kerületi Rendőrkapitányságra, ellenük felfegyverkezve csoportosan elkövetett garázdaság bűntett kísérlete miatt indult eljárás.

Címlapról ajánljuk

Kis-Benedek József: Irán maga lépett akcióba, és ez az eszkaláció irányába mutat

Izrael nem számított az iráni csapásra, Teherán viszont nem akart nagyobb támadást indítani – értékelte az újabb közel-keleti konfliktust Kis-Benedek József. A biztonságpolitikai szakértő beszélt arról is, hogy Irán a Nyugat által eddig nem ismert rakétákkal támadott, amelyek nagyon gyorsan elérték Izrael területét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
Itt vannak a Prima Primissima díj 2024-es jelöltjei

Itt vannak a Prima Primissima díj 2024-es jelöltjei

Idén a korábbiaknál is nehezebb dolga volt a Prima Primissima Alapítvány kuratóriumának, rekordszámú jelölés érkezett hozzájuk a rangos, immár harmadik évtizedébe lépő elismerésre. A több mint 900 jelölést mérlegelve kiválasztották azt a 30 művészt, sportolót, újságírót, oktatót és tudóst, akik közül tízen vehetik majd át a Prima Primissimákat és húszan a Primákat megillető kisplasztikát és a vele járó, ettől az évtől jelentősen megemelt pénzdíjat december 6-án a Művészetek Palotájában tartandó gálán.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×