eur:
388.65
usd:
361.55
bux:
68900.51
2024. május 9. csütörtök Gergely

Sztárzenészek is gyászolják a cserbenhagyásos gázolás áldozatát - fotó

Gyászol a Tankcsapda: közösségi oldalán búcsúzik a zenekar.

Közösségi oldalán emlékezik a Tankcsapda fiatal rajongójára, aki tragikus körülmények között vesztette életét, az M3-as autópályán gázolták halálra.

Nagyon rossz hírek... A sors kegyetlen húzása, hogy ismét egy olyan embertől búcsúzunk, akinek sokat jelentett a Tankcsapda, aki közel állt hozzánk. Nagyon köszönjük, hogy ismerhettünk, hogy az utolsó pillanatig az életed része lehettünk. Legyen Neked Könnyű a Föld – írták közösségi oldalukon a zenészek.

Az elhunyt lány édesanyja a TV2-nek elmondta, hogy a zenekar gitárosa is látta a tragédiát - írja a Blikk.

A budapesti nyomozók szerdán elfogták azt a 20 éves gyömrői férfit, aki az M3-as autópályán elütött egy nőt, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

A nyomozók megállapították, hogy az elkövető az autójával január 2-án, éjjel 1 óra körül Budapest felől Mogyoród irányába közlekedett az autópályán, amikor elütött egy úttesten sétáló nőt, majd segítségnyújtás nélkül továbbment. A baleset következtében a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt.

A baleset közben letört az autó visszapillantó tükre, amely alapján a rendőrök azonosították a járművet, majd a lefoglalt kamerafelvételek alapján a sofőrt is.

Címlapról ajánljuk

Megérkezett a kínai elnök Budapestre

Este kilenc óra előtt szállt le Hszi Csin-ping gépe a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren. Orbán Viktor és Lévai Anikó fogadta az elnöki párt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Elindult a putyini úton az EU legújabb tagjelöltje: elszabadult a káosz az utcákon

Elindult a putyini úton az EU legújabb tagjelöltje: elszabadult a káosz az utcákon

Néhány hónappal azt követően, hogy Grúzia (Georgia, Szakartvelo) megkapta az EU-s tagjelölti státuszt, a grúz parlament egy sokak szerint a hasonló orosz törvény által inspirált, a „külföldi ügynökökről” szóló törvényt fogadott el, melynek célja a nem kormánybarát civil szervezetek és az ellenzéki média megregulázása. A törvény miatt napokon keresztül tartó, erőszakba forduló tüntetések zajlottak a főváros, Tbiliszi utcáin. A populista Grúz Álom vezette Grúzia ezzel rohamos léptekkel távolodik attól a Nyugattól, ahova egyébként törekszik, dicséreteket kap viszont attól az Oroszországtól, amely az ország területének egyötödét megszállva tartja.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×