eur:
392.49
usd:
362.04
bux:
72132.83
2024. július 5. péntek Emese, Sarolta
Kulka János színművész a Nemzetközi Cseperedő Alapítvány Séta az autizmussal élőkért elnevezésű rendezvényén Budapesten, a Március 15. téren az autizmus világnapján, 2017. április 2-án.
Nyitókép: MTI / Balogh Zoltán

Kulka János: a mennyben voltam

A színész élete nagyot változott a stroke után. A halálélményéről és a mostani életéről is beszélt.

Kulka János a Nők Lapjának azt mondja, ő nem ugyanaz az ember, aki a betegség előtt volt. Amikor egyedül van, számba veszi a veszteségeit, és elgyászolja őket. A népszerű színésznek sikerült megszabadulnia a szorongásaitól, nem fél már semmitől, a haláltól sem.

„Élek, és ma már teljesen nyugodt vagyok... Szerintem meghalni jó érzés, a mennyben voltam... Ennek hamarosan három éve, és attól kezdve Kulka János nem ugyanaz a Kulka János, aki előtte volt... Belenézek a tükörbe, mondom a nevem, de nem magam látom. Ne szépítsük a dolgokat. A halál torkából rángattak vissza. Ez furcsa. Idegen vagyok magamnak. Idegen” - mondta a lapnak.

A színész 2016 április 12-én kapott stroke-ot, amelyet hosszas rehabilitációs kezelés követett. Azóta nem is lépett színpadra, idén tavasszal a Katona József Színház társulati tagságát is felmondta, s úgy tűnt: többet nem játszik színházban. Időközben egy filmes feladatot elvállalt: néhány hete mutatták be a magyar mozik Ujj Mészáros Károly, X: A rendszerből törölve című thrillerét, ebben játszott egy néhány szavas szerepet.

Tegnap azonban az InfoRádió úgy értesült, hogy Móricz Zsigmond Árvácska című regényének egyik főszerepében visszatér a színpadra Kulka János. A színművész a Dollár Papa Gyermekei nevű független alkotói csoport január végi bemutatójában vállalt szerepet a Trafóban. Az előadást Ördög Tamás rendezi.

Címlapról ajánljuk

Orbán Viktor Moszkvában: „azt akarta megtudni, merre van a békéhez vezető legrövidebb út”

Európának a béke a legfontosabb. A magyar EU-elnökség a következő félévet – az akkor végzendő munkát – békemissziónak tekinti - hangsúlyozta Orbán Viktor kormányfő a Vlagyimir Putyin orosz elnökkel közös sajtótájékoztatóján pénteken Moszkvában.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×