eur:
387.93
usd:
360
bux:
69130.85
2024. május 9. csütörtök Gergely

Halálos baleset miatt útzár az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán

Az M3-as autópálya főváros felé vezető oldalán kamion ütközött össze egy személygépkocsival a 32-es km-nél, Gödöllő előtt. A forgalmat a 39-es bagi lehajtónál leterelik a 3-as főútra, a bent rekedteket pedig egy sávon elengedik.

Összeütközött egy fém alkatrészeket szállító kamion és egy gépkocsi kedd reggel az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 32-es kilométernél.

A balesethez a gödöllői hivatásos tűzoltókat és az aszódi katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést.

A munkálatok idejére a sztráda Budapest felé vezető oldalának érintett szakaszát félpályán lezárták.

Elsődleges információk szerint a balesetben két ember megsérült, mindketten olyan súlyos sérüléseket szenvedtek, hogy a helyszínen életüket vesztették.

Címlapról ajánljuk
Zlinszky János: a fiókgyógyszertár sok helyen az utolsó egészségügyi érintkezési pont

Zlinszky János: a fiókgyógyszertár sok helyen az utolsó egészségügyi érintkezési pont

A Hálózatban Működő Gyógyszertárak Szövetségének elnöke szerint az új patikaszabályok jelentik a túlélést a kistelepülési fiókgyógyszertáraknak, mert sok helyen már háziorvos sincs, és 15 perc várakozás a gyógyszerészre még mindig jobban megéri, mint elutazni a legközelebbi patikáig.

Hszi Csin-ping: sok sikert kívánok Magyarország soros EU-elnökségéhez

A Budai Vár Oroszlános udvarában ünnepélyes katonai ceremónia keretében Sulyok Tamás köztársasági elnök fogadta Hszi Csin-ping kínai államfőt. Az eseményen jelen volt Orbán Viktor miniszterelnök is. A Sulyok Tamás államfővel folytatott beszélgetésen a magyar köztársasági elnök elfogadta Peking meghívását.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.09. csütörtök, 18:00
Resperger István
ezredes, a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×