eur:
392.88
usd:
363.36
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Medvék a hargitai medvelesen
Nyitókép: Időkép

Focizó medvéket kapott el egy webkamera

A Hargitán a beszédes nevű Medvelesen vasárnap délután kevéssel 5 óra előtt tűntek fel a medvék.

A hargitai Medveles Időkép.hu-n fellelhető webkameráján vasárnap napközban az eseménytelenség volt az úr egészen addig, ameddig le nem szállt az est délután fél 5 tájban. Kevéssel 17 óra előtt aztán játékos kedvű medvék lepték el az apró tisztást, ahol egy otthagyott, üres hordót próbáltak "játékra bírni" - vélhetően élelmiszer után kutatva.

Az egymás utáni pillanatképeket rögzítő kamera képén úgy látszik, mintha egymásnak lökdösnék-rúgnák az üres hordót, mivel az nem tartalmaz semmi ehetőt.

A webkamera képei között ITT lehet visszakeresni a felvételt - tehát vasárnap délután kevéssel 5 óra előtt kell keresni a játékos medvéket. A "meccs" körülbelül 19 órakor véget ért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×