eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Robbanás a váci lakótelepen

Lángoló testtel nyitott ajtót a segíteni érkező lakónak az áldozat.

Robbanás hangja rázta meg a váci Radnóti utca egyik háztömbjét csütörtökön. Amikor a második emeleti lakásból egy férfit súlyos sérülésekkel kórházba vittek, még azt gyanították, hogy gázrobbanás okozhatta a súlyos detonációt, azonban csakhamar kiderült: vélhetően a férfi saját magát robbantotta fel, miközben egy különös anyaggal kísérletezett.

A robbanás után egy, a házban lakó férfi rohant rögtön a férfi segítségére, aki a lenti szépségszalonból kért poroltóval rohant fel, hogy megmentse a bajba jutott életét.

"Az első robbanást hamarosan követte egy második is. Később azt mondták, lehet, hogy gázrobbanás, de mi sejtettük, hogy nem erről volt szó. Azt hallottuk, hogy a fiatalember szeretett kísérletezgetni, a házban pedig különféle vegyi anyagokat, sőt fegyvereket és gázpalackokat halmozott fel" – mesélte a Borsnak az eset egyik szemtanúja, egy helybeli lakos.

Úgy tudni, olyan súlyosra fordult az áldozat állapota, hogy mentőhelikopterrel vitték kór­házba, ahol újra kellett éleszte­ni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×