eur:
394.62
usd:
366.64
bux:
71585.46
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Nyitókép: Instagram

Orbán Viktor és a Terminátor Andy Vajnánál vendégeskedett

Mindez a filmproducer Andy Vajna feleségének, Vajna Tímeának az Instagram-oldaláról derült ki. Egyébként pedig nem először.

Illusztris társaságot látott vendégül vacsorára vasárnap este Andy Vajna filmügyi kormánybiztos. A filmóriás - a felesége Instagram-oldalára kikerült fénykép tanúsága szerint - magát

a magyar miniszterelnököt, Orbán Viktort, valamint a Budapesten forgató filmsztárt, Arnold Schwartzeneggert fogadta otthonában.

Egy másik felvétel alapján a vendéglátás egy még ennél is népesebb társaságnak szólt, Orbán Viktorral tartott ugyanis felesége, Anikó, valamint fia, Gáspár is.

Andy Vajna korábban három és fél év ezelőtt szintén otthon öltette egy asztalhoz a kormányfőt és a Terminátort, Kalifornia állam volt kormányzóját. Utóbbi Budapesten testőrök nélkül jár-kel, Budán kerékpározgat és edz konditeremben, különböző belvárosi éttermekben tűnik fel.

Egy másik posztból, amit Vajna Tímea a Facebookra töltött fel, az is kiderül, hogy Arnold Schwartzenegger jóban van a macskákkal, a videón ugyani hosszan barátkozott a házigazda cicájával.

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Az 1970-es évek vége óta egyre több politikai kompetenciát szerzett az Európai Parlament, és frakcióinak – az Európai Tanács mellett – jelentős szerep jut az uniós jogalkotásban – mondta az InfoRádióban a Budapesti Corvinus Egyetem docense. Gálik Zoltán hozzátette: az EP-képviselőknek a politikai közösségformálás szempontjából is nagyon fontos a frakciótagság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×