eur:
393.14
usd:
363.6
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Törőcsik Mari Galileo Galilei szerepében Bertolt Brecht Galilei élete című drámájának fotóspróbáján a Nemzeti Színházban 2016. március 18-án. A színdarabot március 20-án mutatják be Zsótér Sándor rendezésében.
Nyitókép: MTI Fotó: Kallos Bea

Otthon lábadozik Törőcsik Mari

A Nemzet színészét kiengedték a kórházból, sokat kell pihennie, egyelőre a séta és a beszéd is nehezére esik.

Törőcsik Mari szeptemberben került ismét kórházba. Barátai aggódnak érte, mert nehezen kap levegőt. Jordán Tamás a Blikknek elmondta, hogy két napja járt a színésznőnél,aki a körülményekhez képest jól van. Alkalmanként vissza kell mennie, hogy ellenőrizzék az állapotát, illetve egy nyelőcsőtágító kezelésre is jár, amire nagy szüksége van.

A 82 éves Törőcsik Mari a lapnak elmondta, hogy tervez ellátogatni a színházba mert nagyon hiányzik neki, de amíg a séta és a beszéd ennyire kifullasztja, nem mer elindulni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×