eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Fotó: police.hu
Nyitókép: police.hu

Szörnyű körülmények között tartottak több mint száz kutyát - videó

Állatkínzás miatt nyomoz a rendőrség a barcsi családi házban, ketrecekben összezsúfolt tacskók miatt.

A Barcsi Rendőrkapitányság az Állatmentő Szolgálat Alapítvány bejelentése alapján állatkínzás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

Az egyenruhások egy barcsi lakóházban - a társszervekkel együtt folytatott házkutatás alkalmával - 92 tacskót találtak nem megfelelő körülmények között. A ház egyik szobájában összezsúfolva elhelyezett ebek nagy részének sem chipes azonosítója, sem iratai nem voltak - közölte honlapján a rendőrség. A Noé Állatotthon Alapítvány később Facebook-posztban közölte, hogy már 100 fölött tartanak a számolásban.

A rendőrök az állatokat lefoglalták, majd az illetékes Állategészségügyi Állomás segítségével gondoskodtak az elszállításukról. A feltételezett elkövetők elszámoltatása jelenleg is folyamatban van.

Címlapról ajánljuk
Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

Vámos Petra: Félelem nélkül, bátran és vagányan játszunk

A női kézilabda-válogatott már Telkiben gyakorol a párizsi ötkarikás játékokra. Vámos Petra szerint lesz még bőven izomláz, küzdelmek és sok izzadtságcsepp, de mindent megér, hogy az olimpiára készülhetnek. A 23 éves irányító úgy látja, sokat fejlődött a csapat fél év alatt, és majd a korai meccsekhez való alkalmazkodás sem lehet akadály.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×