eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 6. vasárnap Brúnó, Renáta
Vina del Mar, 2017. február 24.Olivia Newton-John brit-ausztrál énekes-színésznő az 58. Vina del Mar-i Nemzetközi Dalfesztiválon a chilei Vina del Marban 2017. február 23-án. (MTI/EPA/Mario Ruiz)
Nyitókép: MTI/EPA/Mario Ruiz

Olivia Newton-Johnnál harmadszorra is rákot diagnosztizáltak

Harmadszorra is rákot diagnosztizáltak Olivia Newton-Johnnál, a Grease sztárjánál.

A négyszeres Grammy-díjas angol-ausztrál énekes-színésznő, aki szeptember 26-án ünnepli 70. születésnapját, a Sunday Night című ausztrál televíziós programban beszélt arról, hogy az orvosok tumort találtak a derekánál 2017-ben.

Newton-John elmondta, hogy "természetes gyógymódokat alkalmaz és nagyon jól van". A fájdalom enyhítésére kannabiszolajat használ, amelyet a férje által Kaliforniában termesztett növényből készítenek. A színész-énekesnőt sugárterápiával is kezelték és teljesen kiiktatta étrendjéből a cukrot.

A műsorban Newton-John azt mondta: "hiszem, hogy le fogom győzni a betegséget" és reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Ausztrália, ahová még gyermekként költözött családjával, legalizálni fogja az orvosi marihuánát.

Newton-John a Grease (Pomádé) című musical 1978-as filmes adaptációjával vált világhírűvé John Travolta partnereként.

A színész-énekesnőnél 1992-ben diagnosztizáltak mellrákot, amely 2013-ban újult ki.

Címlapról ajánljuk

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×