eur:
395
usd:
367.12
bux:
71436.32
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Drámai videó az Eperjesnél lezuhant helikopterről

Vezetékekkel ütközött az Eperjes mellett lezuhant helikopter, egy gyerek felvette az egészet, videón látható,

Szombat este lezuhant egy kishelikopter Eperjes közelében. A gépen egy személy tartózkodott, ő a helyszínen életét vesztette. A balesetről videofelvétel is készült - írja a parameter.sk.

A tűzoltóság tájékoztatása szerint az eset Veľký Šariš kataszterében történt. Katarína Križanová a tűzoltóságtól elmondta, hogy a helikopter propellere a jelek szerint vezetékekkel érintkezett, ez okozta a zuhanását.

A helikopter lezuhanását helyi gyerekek vették fel a telefonjukkal.

Jana Ligdayová rendőrségi szóvivő tájékoztatása szerint egy kétszemélyes civil helikopterről van szó, amelyben csupán a pilóta tartózkodott. Az ügyben emberölés vádjával indítottak eljárást.

A helikopter vezetékekkel való ütközése tömeges áramkimaradást okozott főként Eperjesen, Bardejovban, Svidníkben és Stropkovban. Megközelítőleg 55 ezer háztartás maradt áram nélkül.

Címlapról ajánljuk
Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Gálik Zoltán a Patrióták Európáért szövetségről: sok a kérdőjel, de akár teljesen új színezetet is adhatnak az EP-nek

Az 1970-es évek vége óta egyre több politikai kompetenciát szerzett az Európai Parlament, és frakcióinak – az Európai Tanács mellett – jelentős szerep jut az uniós jogalkotásban – mondta az InfoRádióban a Budapesti Corvinus Egyetem docense. Gálik Zoltán hozzátette: az EP-képviselőknek a politikai közösségformálás szempontjából is nagyon fontos a frakciótagság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×