eur:
392.91
usd:
355.66
bux:
72865.31
2024. szeptember 1. vasárnap Egon, Egyed

Drámai videó a lezuhant helikopterről - többen meghaltak

Lezuhant egy helikopter a New York-i East River tengerszorosban.

Legalább ketten életüket vesztették, amikor hétfőre virradóra lezuhant helikopterük a New York-i East River tengerszorosban, egy embert viszont sikerült kimenteni - közölte az amerikai nagyváros polgármesteri hivatalának szóvivője a Twitteren.

Eric Phillips szerint a helikopter olyan típus volt, amelyet turisztikai cégek használnak előszeretettel. A baleset a New York-i polgármesteri rezidencia, Gracie Mansion közelében történt. Mint írta, egy kisebb armada mentőhajó kutat a túlélők után.

 

A Twitteren közzé tett egyik videón egy piros színű helikopter látható, ahogy a víznek csapódik, majd oldalára borul, miközben rotorjai a vizet verdesik.

Az amerikai szövetségi légiközlekedési hivatal szóvivője szerint egy Eurocopter AS350 típus szenvedett balesetet.

Az amerikai parti őrség szerint hatan voltak a helikopteren.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.02. hétfő, 18:00
Maruzsa Zoltán
a Belügyminisztérium köznevelési államtitkára
Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Újabb fordulat az orosz-ukrán konfliktusban - Háborús híreink szombaton

Az orosz-ukrán háború újabb fordulatot vett, miután Kijev katonai műveletet indított az oroszországi Kurszki területen. A NATO főtitkára, Jens Stoltenberg a Welt am Sonntag német hetilapnak adott nyilatkozatában reagált az eseményekre. Eközben pénteken késő este az oroszországi Belgorod városát ukrán támadás érte, ami öt halálos áldozatot követelt, és 46 ember sérült meg - jelentette be Vjacseszlav Gladkov, a térség kormányzója. Az incidens során 37 embert, köztük hét gyermeket kórházba kellett szállítani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 28. 16:06
×
×
×
×