eur:
393.5
usd:
362.96
bux:
71169.66
2024. július 8. hétfő Ellák
Külön utakon jár Hosszú Katinka és férje

Külön utakon jár Hosszú Katinka és férje

Nem enyhül a feszültség Hosszú Katinka és Shane Tusup között. Sőt, egyre inkább úgy tűnik, távolodik egymástól a házaspár, kerülik egymás társaságát.

A háromszoros olimpiai bajnok úszó és edző-férje múlt szombaton különböző helyszínen jelentek meg: amíg a sportolónő Az úszás ünnepe elnevezésű eseményen vett részt, az amerikai tréner közös klubjuk, az Iron Aquatics fiataljait kísérte el egy győri versenyre – írja a Blikk.hu.

A lap információja szerint továbbra sem élnek és dolgoznak együtt. Még arra is odafigyelnek, hogy ne találkozzanak a fővárosi Duna Arénában, ahol a napi munka folyik – rendszerint eltérő időpontban érkeznek meg, s távoznak onnan.

Egyik fél sem árulta el, min vesztek össze, az azonban sokat sejtet, hogy Tusup nyilvánosan, magyarul kért bocsánatot feleségétől. Hetekig próbálta kiengesztelni őt, a közösségi oldalain osztott meg különböző szerelmes üzeneteket. Ám január 15. óta már semmit sem posztolt, könnyen lehet, feladta a küzdelmet szerelméért – véli Blikk.hu.

Vele szemben Hosszú nagyon aktív a Facebookon és az Instagramon, bejegyzéseiből látszódik, jól érzi magát a férje nélkül.

A kecskeméti eseményen sem tűnt gondterheltnek az úszónő, élvezte, ahogy körberajongták őt a gyerekek. Kígyózó sorokban várakoztak az aláírására és a közös fotókra. A klasszis szívesen beszélgetett szurkolóival, mindenkihez volt néhány kedves szava.

„Fontos, hogy a kiemelkedő eredményt elért versenyzőket testközelből is megismerhessék a gyerekek, hiszen ez is ösztönzést adhat nekik. A sportban ugyanúgy, ahogy az élet számos területén, az egyik legnehezebb kérdés a motiváció megtalálása” – mondta Hosszú Katinka.

Címlapról ajánljuk
Megvannak az új Patrióták Európáért frakció céljai a következő öt évre

Megvannak az új Patrióták Európáért frakció céljai a következő öt évre

Megalakult a Patrióták Európáért európai parlamenti frakciója, mely 12 európai tagállam 84 képviselőjét foglalja magába; célja, hogy változást hozzon az uniós politikában - mondta Gál Kinga, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának elnöke Brüsszelben, a pártcsoport EP-frakciójának alakuló ülését követően.

Jön a háborúellenes akcióterv, változik a Babaváró támogatás

A múlt heti két kormányülés döntéseiről tájékoztatott hétfőn Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Vitályos Eszter kormányszóvivő. Szó volt a miniszterelnök váratlan külföldi látogatásairól, a bejelentett védelmi akciótervről és a különadókról, de a benzinárról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×