eur:
394.57
usd:
365.4
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Friss hírek a várpalotai hintabalesetben megsérült fiú állapotáról

Friss hírek a várpalotai hintabalesetben megsérült fiú állapotáról

Levették a lélegeztetőgépről azt a 18 éves fiút, aki súlyos koponyasérülést szenvedett a várpalotai hintabalesetben.

Meghibásodott másfél hete Várpalotán egy speciális hinta, a gép egyik tartóeleme eltört, és balesetet okozott: négyen sérültek meg, hárman könnyebben, viszont egy, a játékból kirepülő 18 éves súlyos koponyasérülést szenvedett.

A Győrben ápolt fiatalember édesanyja azt mondta a zaol.hu-nak, hogy pénteken levették a fiát az altatógépről, azóta kisebb reakciókat észleltek rajta: egy kicsit megszorítja az édesanyja kezét, és a könnye is folyik néha.

Az édesanyja a baleset óta a győri kórházban van a fia mellett. Az orvosok közölték az asszonnyal, illetve a családdal, hogy az eredmények alapján kicsit jobb a fiú állapota, de arra is utaltak, hogy ne bízzák el magukat.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×