eur:
395.09
usd:
367.24
bux:
71541.5
2024. július 3. szerda Kornél, Soma

Kiderült, mi lehetett a súlyos ceglédi buszbaleset oka - őrizetben a buszsofőr

Őrizetbe vették a Ceglédnél péntek délután balesetet szenvedett busz sofőrjét járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének gyanújával - közölte a rendőrség.

Járművezetés ittas állapotban bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás az ellen a 48 éves férfi ellen, aki azt az autóbuszt vezette, amely július 14-én 16 óra 45 perc körül a 4-es számú főút 69-es kilométerszelvényében, Cegléd külterületén felborult - írta a police.hu.

A baleset következtében a jelenlegi adatok szerint 2 személy súlyos, 13 fő pedig könnyű sérülést szenvedett.

A sofőrrel szemben a helyszínen alkalmazott alkoholszonda pozitív eredményt mutatott, ezért őt a rendőrök mintavételre állították elő, majd őrizetbe vették.

A további eljárást ellene szakértők bevonásával folytatja a nyomozó hatóság.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Jó a hangulat, felfelé vették az irányt a tőzsdék

Jó a hangulat, felfelé vették az irányt a tőzsdék

A hét korábbi részéhez képest tegnap határozott emelkedést láttunk az amerikai piacon, az S&P 500 és a Nasdaq is új csúcsot állított be, részben a Teslának is köszönhetően, hiszen az elektromosautó-gyártó papírjai több mint 10 százalékot emelkedtek, miután a vártnál jobb értékesítési számokat közölt a cég a második negyedévről. Ezek után az ázsiai piacokon is jó hangulat uralkodott annak ellenére, hogy vegyes BMI adatok érkeztek az országból, és a globálisan jó hangulat úgy tűnik, hogy Európában is kitart ma, hiszen emelkedés látszik a régió részvénypiacain.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×